Vastgoedmakelaar

https://oreon-properties.be/wp-content/uploads/2023/05/uw-specialist-in-1.jpg

Wij bieden inzicht

Voor de meeste bedrijven is vastgoed onontbeerlijk. Oreon Properties is vertrouwd met de verwachtingen die u als ondernemer aan bedrijfsvastgoed stelt en weet met welke factoren er rekening moet gehouden worden op basis van uw individuele bedrijfsactiviteiten. Ook wanneer u beslist om te investeren in vastgoed is het altijd een goed idee om te werken via een erkend makelaar.

Uw bedrijfsvastgoed (ver)huren of (ver)kopen via een vastgoedmakelaar als Oreon Properties spaart u een hoop tijd en kopzorgen uit.

Onze troeven

01
Een ethische aanpak
Oreon Properties heeft bij het kopen, verkopen, huren en verhuren steeds oog voor de maatschappij en voor de strikte ethisch normen en waarden die beschreven staan in de deontologische code voor vastgoedmakelaars.
02
Een betrouwbaar label
Oreon Properties is geaccrediteerd door RICS: een kwaliteitslabel voor vastgoedmakelaars dat aantoont dat wij volgens de hoogste internationale standaarden werken. U kan er dus op vertrouwen dat wij steeds uw belangen voorop stellen.
03
Waardevol advies
Zowel voor ondernemingen als voor investeerders biedt Oreon Properties nuttig en toepasbaar advies die uw zoektocht naar geschikt bedrijfsvastgoed vergemakkelijkt. Onze ervaring in de vastgoedmarkt geven wij graag door aan onze klan
04
Een vakkundige aanpak
Dankzij Oreon Properties hoeft u niet zelf de vastgoedmarkt uit te spitten. Wij vinden bedrijfsvastgoed dat aan uw eisen voldoet en filteren zelf door potentiële huurders en kopers.
05
Aanzienlijk gegevensbestand
Oreon Properties regelt vastgoed voor de meest uiteenlopende bedrijven en klanten. Via onze databank hebt u dan ook meteen toegang tot een ruim aanbod aan beschikbare panden en gronden, en tot een extensief klantenbestand.
06
Professionele onderhandelingen
Onderhandelingen kunnen dankzij de wettelijke formaliteiten betreffende vastgoed wel eens uitlopen. Oreon Properties neemt de onderhandelingen op zich en regelt de beste voorwaarden voor beide partijen.

Bent u op zoek naar een vastgoedmakelaar?

Wij maken graag tijd voor u. Maak gerust een afspraak via ons contactformulier.