Bedrijfspand

https://oreon-properties.be/wp-content/uploads/2023/05/uw-specialist-in-1.jpg

Een bedrijfspand dat bij u past

Een bedrijfsgebouw kopen of huren, kopen of verkopen, heeft meer om het lijf dan u op het eerste zicht zou denken. Ieder pand is namelijk uniek: er zijn evenveel types bedrijfspanden als er bedrijven zijn. Bij Oreon Properties is het onze missie de juiste onderneming te koppelen aan het juiste pand, op de juiste locatie.

Uitstraling

Voor elke onderneming die op zoek is naar een geschikt bedrijfspand zoeken wij de gepaste oplossing. Niet enkel de voorzieningen, maar ook de uitstraling van het gebouw is immers van belang voor het imago van het bedrijf. Een representatief bedrijfsgebouw is immers het visitekaartje van uw onderneming en zorgt ervoor dat u een goede indruk kan maken op klanten, leveranciers en andere bezoekers. De hoofdzetel van grote ondernemingen zijn vaak gevestigd in impressionante kantoorgebouwen. Een notaris vestigt zich met succes in een statig herenhuis, autogarages moeten over een ruime showroom kunnen beschikken, terwijl een e-commerce bedrijf dan weer vooral een voldoende groot magazijn nodig heeft. Welk type pand past het best bij uw activiteiten?

De nodige faciliteiten

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsruimte, is het belangrijk om even stil te staan bij de functie van het bedrijfspand. Waarvoor zal u het pand het meest gebruiken? Krijgt u veel klanten over de vloer, dan is het belangrijk dat u kan beschikken over ontvangstruimtes en vergaderzalen. Werken uw medewerkers veel op kantoor, dan is het prettig werken wanneer er goede voorzieningen zijn, met inspirerende werkplekken en een goede lichtinval. Heeft u veel opslagruimte nodig, dan moet het bedrijfspand zich hier ook voor lenen, en is een makkelijke bereikbaarheid voor vrachtwagens een must.

Oreon Properties probeert bij elke overeenkomst, hetzij de verhuur of verkoop van een bedrijfspand, de noden zo veel mogelijk af te stemmen op de voorzieningen. Wanneer mogelijk zal er dan ook steeds een medewerker persoonlijk bij de onderneming die op zoek is naar een bedrijfspand langsgaan, om een kijkje te nemen naar de aanwezige infrastructuur en naar de uitstraling van het bedrijf.

Via een persoonlijk gesprek proberen we erachter te komen hoe de onderneming zich wil profileren, welke faciliteiten een absolute must zijn, en wat de toekomstplannen inhouden. Daarna gaan we op zoek naar een geschikt pand dat alle verwachtingen invult.

Bedrijfspand verhuren of verkopen

Ook een bedrijfspand verhuren of verkopen vraagt om commercieel inzicht en ervaring. Schakelt u Oreon Properties in voor de verhuur of verkoop van uw bedrijfsgebouw, dan doen wij er alles aan om een betrouwbare huurder te vinden. Als expert inzake de verkoop en verhuur van bedrijfsvastgoed vinden wij niet enkel een geschikte huurder of koper, maar kunnen wij u eveneens gedetailleerd adviseren over de verschillende luiken van een verhuur- of verkoopcontract. Wij begeleiden u met andere woorden bij elke stap, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Uw bedrijfspand via Oreon Properties

Bent u op zoek naar een gerenoveerd pakhuis voor een hippe startup, naar een logistiek magazijn met voldoende los en laadkades, naar een modern bedrijfspand voor een bankkantoor of naar een stijlvol loftkantoor? Makelaar Oreon Properties helpt u met het zoeken naar de perfecte locatie in het juiste gebouw.

Ook wie een pand wil verhuren of verkopen kan bij Oreon Properties aankloppen voor advies, een op maat gemaakt plan en de opmaak van de verschillende contracten.

Op zoek naar een bedrijfspand?