Terrein optimalisatie

https://oreon-properties.be/wp-content/uploads/2023/05/uw-specialist-in-1.jpg

Bezit u bedrijfsterrein dat geoptimaliseerd kan worden maar weet u zelf niet goed op welke manier u het effectiever kan benutten of hoe u het efficiënter kan indelen? Dan stellen wij onze kennis en expertise graag ter beschikking. Wij vinden het namelijk belangrijk om meerwaarde te creëren voor onze klanten.

Samen met u bespreekt Oreon Properties uw noden en wensen. In samenspraak met gespecialiseerde partners gaan we na welke ontwikkelingsmogelijkheden er zijn en welke terreinoptimalisaties mogelijk zijn.

  • Kan u uitbreiden op uw terrein?
  • Welke bijkomende of complementaire activiteiten zijn mogelijk op uw perceel?
  • Welke stedenbouwkundige voorschriften zijn bepalend? 

Oreon Properties begeleidt u door het proces

Wij zijn niet alleen vertrouwd met het wettelijke kader op vlak van bedrijfsgronden en industrieterreinen. Wij kennen ook de verwachtingen die ondernemers aan bedrijfsvastgoed stellen en weten met welke factoren er rekening moet gehouden worden op basis van de individuele bedrijfsactiviteiten.

U kan met al uw vragen en voor persoonlijke begeleiding terecht bij Oreon Properties. Wij bieden advies op maat, leggen alle aandachtspunten op tafel en maken de volledige berekening voor u op.

Wij maken graag tijd voor u

In functie van uw wensen gaat Oreon Properties op zoek naar investeerders of ontwikkelaars. Zodra de bouwvergunning verkregen is, kunnen wij in samenspraak met u een bouwteam opstellen en de algemene projectopvolging toewijzen aan een gespecialiseerde partner.

Tot slot beschikken wij over de nodige ervaring en contacten om, indien dat nodig is, uw project te positioneren in de markt en te commercialiseren. Als expert inzake de verkoop en verhuur van bedrijfsvastgoed vinden wij niet enkel een geschikte huurder of koper, maar kunnen wij u eveneens gedetailleerd adviseren over de verschillende luiken van een verhuur- of verkoopcontract. Wij begeleiden u met andere woorden bij elke stap bij het effectiever benutten van uw bedrijfsterrein, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.