KMO unit te koop in Velm 

Heeft uw bedrijf nood aan meer (privé)ruimte? Bent u op zoek naar een rendabele investering? Dan is een KMO unit kopen in Velm een héél slimme zet. Gewapend met expertise en jarenlange ervaring ondersteunen onze bedrijfsvastgoedmakelaars u graag in uw zoektocht. 

Heeft u een interessant KMO unit in Velm gezien op onze website? Contacteer ons gerust voor een plaatsbezoek of vrijblijvend advies.

Nog niet gevonden wat u zocht? Schrijf u in en blijf op de hoogte.

014 23 48 23 (Herentals) – 03 689 66 55 (Antwerpen) – 011 49 85 11 (Hasselt)

Professionele ondersteuning door onze makelaars voor het kopen van uw ideale KMO unit

De makelaars van Oreon Properties zijn gespecialiseerd in de (ver)koop van bedrijfsvastgoed. Op zoek naar een KMO unit te koop in Velm voor het uitbreiden of opstarten van uw eigen bedrijf? Breng onze makelaars op de hoogte van uw wensen, activiteiten en toekomstplannen.

Wij denken graag mee na over de beste strategie inzake uw bedrijfsvastgoed. Samen vinden we een KMO unit dat perfect aansluit bij de noden van uw bedrijf.

Vragen over ons aanbod KMO unit te koop in Velm?

Bij Oreon Properties doen we meer dan enkel KMO unit verkopen. We zijn ook consultants en staan u graag bij in de volledige optimalisatie van uw bedrijfsvastgoedportfolio. Zo geniet u op lange termijn van de voordelen van uw KMO unit in Velm.

We delen onze ongeëvenaarde inzichten in de vastgoedmarkt graag met u. Contacteer ons vrijblijvend voor advies of spring binnen in een van onze kantoren.