prefaco x oreon 2

Prefaco vindt via Oreon Properties een nieuwe bijkomende productieplaats in Genk

prefaco x oreon 2

Oreon Properties, makelaars in bedrijfsvastgoed, begeleidde Prefaco, deel van CRH en leider in België op het vlak van prefab producten voor de bouwsector, in haar zoektocht naar een nieuwe bijkomende productielocatie in de regio Limburg.

De geschikte ruimte werd gevonden in de voormalige gebouwen van Autoneum te Genk, Oosterring 12.  De in huur genomen productie- en magazijnruimte met aangrenzende kantoren heeft een oppervlakte van circa 2.900m².  De productie- en magazijnruimte is uitgerust met liefst 5 loopkranen.  De verhuurder van de gebouwen is de nieuwe eigenaar Macbeth 4 bv, een vennootschap vertegenwoordigd door de asset en property manager Whitewood.

Met deze productielocatie voor haar E-tonwanden zet Prefaco een nieuwe innovatieve ontwikkeling op de markt: nl. grootformaat lichtgewichtwanden als thermische en esthetische gevelbekleding tegen de dragende structuur van gebouwen.

Om de verdere groei voort te zetten, kan Prefaco binnen de site nog verder groeien naar de aangrenzende ruimte, van zodra deze vrijkomen.

Bent u ook op zoek naar een bedrijfsruimte om uw activiteiten te ondersteunen?

Bent u ook op zoek naar een bedrijfsruimte om uw activiteiten te ondersteunen?