Te huur
|
Industrieel

Logistiek magazijn met kantoor te huur Zele

Poldergotestraat 7, 9240 Zele
€ 12.500 / jaar
2700m²
662eaa9da76644d1bd2120ecbb55bade.jpg
Beschrijving

Prachtig pand te huur op een strategische locatie vlakbij de E17. Dit moderne gebouw biedt ca. 2500m² aan volledig afgewerkte magazijnruimte en ca. 197m² kantoorruimte, klaar voor direct gebruik. Voorzien van duurzame energiebronnen, zoals zonnepanelen en windenergie, belichaamt het onze toewijding aan milieubewustzijn. 

Met een ruime buitenruimte van 2500m² zijn er faciliteiten voor maar liefst 24 personenwagens en 3 trekker-opleggers. De hoogwaardige afwerking omvat onder andere 2 laad- en loskades met docklevelers, 2 grote sectionaalpoorten op de begane grond en een indrukwekkende vrije hoogte van 10m met een overspanning van 38m. 

De faciliteiten zijn optimaal uitgerust met warme luchtblazers op gas voor efficiënte luchtomwalsing, grote lichtstraten met rookluiken, flexibele LED-verlichting zowel binnen als buiten, en een uitgebreid systeem voor brand- en inbraakdetectie met alarmcentrale. Het pand is geïsoleerd volgens de nieuwste normen en beschikt over diverse veiligheidsvoorzieningen, zoals brandblusapparaten, -haspels, -ladders, en een betonnen plint van 2m hoogte rondom voor extra bescherming.

Voorzien van mezzanine met balustrade en kantelhek, stopcontacten van 220V/380V over het hele gebouw, kabelgoten voor uitbreidingsruimte, sanitaire voorzieningen en hoogwaardige afwerking, biedt dit pand de perfecte combinatie van functionaliteit en moderniteit voor een bedrijf dat op zoek is naar een hoogwaardige werkruimte.

Start uw onderneming hier!
Voor meer info of een vrijblijvend bezoek ter plaatse contacteer OREON PROPERTIES op het nummer 0495 23 26 23 .

INTERESSE OF MEER INFORMATIE NODIG?
Ligging
Bekijk op map
Delen
MEDIA

In beeld

Contact
Contact

Interesse of meer informatie nodig?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aanspreking (verplicht)
Privacy (verplicht)
Ik help u graag verder
Uw makelaar